CURSUSSEN

Bij Fusion latina kun je twee soorten cursussen in verschillende niveau's volgen. Deze zijn:

Tarieven
Een cursus bestaat uit 10 lessen en kost €87,50 per persoon. Het is ook mogelijk een tweede cursus tegelijk te volgen en dan krijg je €25,00 korting! Je kunt bijvoorbeeld een cursus Salsa en een cursus Bachata tegelijk doen. Zo volg je dus 20 lessen voor €150! Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Dit zijn de verschillende niveau's van onze cursussen.

Beginners 1 en 2
Bij beginners 1 leer je de basisstappen, bij de Salsa is dat de Los Angeles Style, ook bekend als LA Style en Salsa On1. Ook leer je eenvoudige combinaties samen met je danspartner uit te voeren.
Als je over gaat naar beginners 2 wordt een redelijke beheersing van de maat van je verwacht. Verder leer je wat ingewikkeldere combinaties.

Semi-gevorderden 1, 2 en 3
Bij semi-gevorderden 1 worden de combinaties weer een stukje ingewikkelder. Bij semi-gevorderden 2 leer je o.a. moeilijkere technieken zoals de Double Right Turn, voor de heren hoe ze het moeten leiden en voor de dames hoe ze het moeten volgen en uitvoeren. Bij semi-gevorderden 3 worden de figuren weer wat ingewikkelder. We bereiden je alvast voor voor de gevorderden en zorgen voor een soepele overgang. We beginnen ook met de Cha Cha Cha!

Gevorderden 1, 2 en 3
Bij gevoorderden 1 leer je behalve ingewikkelde combinaties met je danspartner ook goed vrij te dansen. Jij leert namelijk met de maat te spelen. Bij gevorderden 2 leer je meer combinatie, maar wordt nog meer aandacht besteed aan hoe je nog beter kan dansen. Bij gevorderden 3 bereiden we je weer voor voor het volgende niveau en behandelen we o.a. de Double Cross Turns.

Vergevorderden 1, 2 en 3
Bij de vergevorderden worden de figuren langer en nog ingewikkelder dan bij gevorderden. Hier gaan we ook nog meer aandacht besteden aan techniek.

Top dansers
Het is dan zover! Je hebt het hoogste niveau gehaald. De figuren worden hier nog ingewikkelder en wordt er daardoor veel meer aandacht besteed aan techniek. Natuurlijk blijven we plezier maken, maar nu wordt er meer concentratie en inzet van je verwacht.