CURSUSSEN

Bij Fusion latina kun je twee soorten cursussen in verschillende niveau's volgen. Deze zijn:

Tarieven
Een cursus bestaat uit 10 lessen en kost €87,50 per persoon. Het is ook mogelijk een tweede cursus tegelijk te volgen voor de helft van de prijs! Verschillende combinaties zijn mogelijk, bijvoorbeeld een dansparencursus met een cursus Ladies Styling. Zo volg je dus 20 lessen voor €131,25! Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Dit zijn de verschillende niveau's van onze cursussen, zowel voor danspartners als voor Ladies Styling:

Beginners 1 en 2
Bij beginners 1 leer je de basisstappen van merengue en salsa. Ook leer je eenvoudige combinaties samen met je danspartner uit te voeren. Hetzelfde geldt voor Ladies Freestyling maar in plaats van samen met een danspartner te dansen, worden die combinaties op een eenvoudige choreografie uitgevoerd.
Als je over gaat naar beginners 2 wordt een redelijke beheersing van de maat van je verwacht. Verder leer je wat ingewikkeldere combinaties en begin je de Mambo On1/Los Angeles-stijl te leren en stappen helemaal over op deze stijl.

Semi-gevorderden 1, 2 en 3
Bij semi-gevorderden 1 wordt de mambostijl uitgebreid behandeld. Jij beheerst al volledig de salsastijl. Bij semi-gevorderden 2 leer je beide stijlen (salsa en mambo) te combineren op een vloeiende manier. Bij semi-gevorderden 3 worden de figuren weer wat ingewikkelder. We bereiden je alvast voor voor de gevorderden en zorgen voor een soepele overgang.

Gevorderden 1, 2 en 3
Bij gevoorderden 1 leer je behalve ingewikkelde combinaties met je danspartner ook goed vrij te dansen. Jij leert namelijk met de maat te spelen. Bij gevorderden 2 speel je volledig met de maat en beheers je beide stijlen volledig. Bij gevorderden 3 bereiden we je weer voor voor het volgende niveau.

Vergevorderden 1, 2 en 3
Bij de vergevorderden worden de figuren iets langer en ingewikkelder dan bij gevorderden. Hier gaan we ook nog meer aandacht besteden aan techniek.

Top dansers
Het is dan zover! Je hebt het hoogste niveau gehaald. De figuren worden hier nog ingewikkelder en wordt er daardoor veel meer aandacht besteed aan techniek. Natuurlijk blijven we plezier maken, maar nu wordt er meer concentratie en inzet van je verwacht.